Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه حج زیارت و تمتع جزو سامانه های مهم ثبت نام سازمان حج و زیارت به شمار می رود. علاقه مندان به تشرف به حج در سال 97 بایستی نسبت به ثبت اطلاعات شخصی در این سامانه اقدام نمایند. بدین جهت قصد داریم شما را با کاربرد سامانه حج زیارت و تمتع، مدارک و شرایط مورد نیاز، نحوه ثبت نام  و ... آشنا نماییم، با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سامانه حج زیارت و تمتع چه کاربردی دارد؟

سازمان حج و زيارت در راستای ايجاد رفاه و سهولت بيش تر براي متقاضیان و به منظور پیشگیری از ازدحام علاقمندان تشرف به سفر زيارتي عتبات مقدسه در دفاتر خدمات زيارتي، اقدام به ایجاد سامانه پيش ثبت‌نام اینترنتی و ثبت نام عتبات عالیات نموده است .تا کاربران گرامی به راحتی بتوانند نسبت به ثبت نام و پیگیری مراحل اداری اقدام نمایند. بنابر تصمیم سازمان حج و زیارت، تمامی دارندگان اسناد ودیعه گذاری حج تمتع تا تاریخ 30 دی ماه سال 1385 که قصد تشرف به حج سال 97 را دارند، می توانند با مراجعه به سامانه این سازمان نسبت به تکمیل اطلاعات اولیه خود اقدام نمایند.

نحوه ثبت نام در سامانه حج زیارت و تمتع

1- در ابتدا به سامانه حج زیارت و تمتع به نشانی https://reserve.haj.ir مراجعه نمایید و نسبت به تکمیل اطلاعات اولیه خود اقدام کنید. فاز اولیه فرآیند ثبت نامی با صدور اطلاعیه از طریق این سامانه، شامل زمان بندی کلی فعالیت ها، محدوده تاریخ اعزام، زمان بندی قرعه کشی، و اعلام نتایج آغاز می شود. مدت زمان اعلام شده برای انجام پیش ثبت نام غالبا یک هفته تا ده روز در نظر گرفته می شود.

نکته! برای هر کد ملی در هر دوره از ثبت نام فقط یک بار می توان ثبت نام انجام داد.

نکته! ثبت نام از نظر تعدادی در سه قالب گروهای انفرادی، کوچک شامل  دو تا 7 نفر و گروه های بزرگ تا حداکثر 35 نفره انجام می شود.

2- به منظور تایید ثبت نام لازم است متقاضی حتما کد رهگیری ارائه شده را یادداشت نموده تا در مراحل بعدی بتواند نسبت به پیگیری مراحل ثبت نام مبادرت ورزد.

3- متقاضیانی که موفق شدند در سامانه  حج زیارت و تمتع ثبت نام نمایند، بایستی تا 72 ساعت به کاروان های ثبت شده مراجعه و مدارک خود را تحویل سازمان مربوطه دهند.

4- پس از طی مراحل فوق حجاج محترم نسبت به تعیین کاروان اعزامی خود اقدام می نمایند. لازم به توضیح است که قیمت کاروان ها بر حسب الویت انتخابی متقاضی متغیر بوده و در ادامه مطلب به آن اشاره شده است.

5- مدارک لازم برای ثبت نام اصل قبض ودیعه گذاری، اصل شناسنامه و کارت ملی متقاضی است.

قیمت تمام شده حج سال 97 چقدر خواهد بود؟

قیمت اعلام شده از سوی سازمان حج و زیارت در دو رنج پایین ترین قیمت حدود 12 میلیون و صد هزار تومان و قیمت گران ترین کاروان حدود 17 میلیون و صد هزار تومان اعلام شده است. تفاوت قیمت اعلام شده برای کاروان های حج تمتع به علت نوع هتل ها و زمان پروازهای ثبت نامی است. حجاج گرامی باید در زمان ثبت نام به امر مهم دقت کافی را مبذول دارند.

نحوه پرداخت هزینه ها برای زائران حج و تمتع

به منظور تامین رفاه زائران محترم تمهیداتی در نظر گرفته شده است تا هزینه سفر طی دو مرحله دریافت شود.

بخش اول هزینه مبلغ ده میلیون تومان خواهد بود که مبلغ ثبت نام اولیه، سود سپرده حج از آن کسر خواهد شد. بخش دوم هزینه های سفر حج زیات و تمتع در زمان های آتی، از طریق سامانه حج زیارت و تمتع اطلاع رسانی خواهد شد.

عملیات پرداخت وجه توسط ثبت نام کننده به دو صورت آفلاین وآنلاین قابل انجام است.

پرداخت به صورت آفلاین بدین صورت است که با مراجعه به دفتر زیارتی و ارائه برگه رسید ثبت نام نسبت دریافت فیش واریزی از سوی دفتر اقدام خواهند کرد. پس از دریافت فیش واریزی، متقاضی به بانک عامل مورد نظر مراجعه نموده و مبلغ را به حساب مذکور واریز می نماید. لازم است پس از پرداخت فیش، اصل فیش به دفتر زیارتی ارائه شود.

پرداخت به صورت آنلاین بدین صورت است که متقاضی پس از ثبت اولیه، به لینکی که در ذیل صفحه صدور رسید ثبت اولیه درج شده است مراجعه نماید. پرداخت در این لینک با استفاده از کارت اعتباری و رمز دوم اینترنتی انجام می شود. پس از پرداخت از طریق این درگاه، لازم است سند مربوط به پرداخت اینترنتی به دفتر زیارتی ارائه شود.

توجه! مبلغ ثبت نام اولیه زائران در بانک و سود ودیعه حج متقاضیان، به همراه مساعت بانکی از مبلغ مورد نظر کسر خواهد شد و زائران هزینه مابه التفاوت را پرداخت خواهند کرد.

 اولین کاروان اعزامی از حجاج ایرانی حج تمتع سال 97 در تاریخ 26 تیر ماه، به عربستان اعزام خوهند شد.

نکات مهم درج شده در سامانه حج زیارت و تمتع به شرح ذیل است: دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع مربوط به ثبت‌ نام سال های 1360 و 1363 با مبالغ مختلف هجده هزار، بیست هزار، بیست و پنج هزار و بیست و هفت هزار تومانی بایستی قبل از انجام‌ ثبت‌ نام به دفتر حج و زیارت استان مربوطه مراجعه نمایند و و فیش واریزی خود را به قبض یک میلیون تومانی تبدیل و به روز رسانی نمایند. ضمناً دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری هشت صد هزار تومانی مربوط به سال های 1377 و 1378 نیز لازم است با مراجعه مستقیم به یکی از شعب بانک ملی می‌ بایستی با بهره ‌مندی از مزایای مالی مربوطه قبوض خود را به قبض ودیعه‌گذاری یک میلیون تومانی تبدیل نمایند. لازم به ذکر است  تا این فرآنید طی نشود امکان انجام پیش ثبت‌نام برای دارندگان این گونه قبوض ممکن نخواهد بود.  در صورتی که اطلاعات قبض ودیعه گذاری زائران محترم دارای اشکالاتی از جمله مغایرت بانکی باشند ونتوانند از طریق سامانه حج زیارت و تمتع نسبت به رفع مورد نظر اقدام کنند، لازم است به همراه مدرک شناسایی به یکی از مدیریت کاروان شهرستان مربوطه مراجعه نمایند تا نسبت به اصلاح اطلاعات در سامانه حج زیارت و تمتع اقدام و موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

سامانه حج زیارت و تمتع برای تسهیل امور زائرین حج طراحی و توسعه یافته است پس برای بهره مندی از این امکان به آدرس اینترنتی این سامانه https://reserve.haj.ir رجوع کنید. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سامانه حج سامانه تمتع حج تمتع حج و زیارت حج و زیارت سامانه حج زیارت و تمتع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی

پس از ثبات نسبی شرایط منطقه‌ای ترمز بازار دلار و طلا کشیده شد و قیمت‌ها به اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه نزدیکتر شدند, به نظر می‌رسد طلا فروشان تمایلی به فروش در این قیمت‌ها ندارند این رفتار نوعی مقاومت در برابر کاهش قیمت‌ها محسوب می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل, طلا فروشان از دیرباز جزو قشر مرفه جامعه بوده و از ثروتمندان هر شهری و دیاری محسوب می‌شوند. اما خبر مربوط به پرداخت مالیات و مخالفت و اعتراض زرگران در خصوص  ارزان شدن قیمت طلا و تلاش دولت برای شفاف سازی و مبارزه با قاچاق قابل درک نیست.

محمد حسن زاده استاد اقتصاد دانشگاه‌های اردبیل اظهار داشت: بدیهی است که حفظ وضعیت موجود برای آنها عالی است. برای ادامه این وضعیت لازم باشد، اعتصاب می‌کنند، طلا نمی‌خرند و طلا نمی‌فرشند. البته چرا اگر قیمت طلا پایین آمده باشد، طلا می‌خرند اما تمایلی به فروش ندارند. مثل همین روزها که طلا کمی (بله فقط کمی) ارزان شده و تمایلی به فروش ندارند اما علی‌رغم اعتصابشان خرید دارند. اگر اعتصابشان در اوج قمیت طلا بود شاید می‌شد جور دیگری تفسیر کرد، اما حالا که کمی طلا ارزان شده، اعتصاب معنای متفاوتی می‌دهد.

طلافروشان  تمایلی به اعلام موجودی سرمایه خود ندارند

وی افزود: برخی از واحدهای صنفی علت اعتصاب را «ابهامات سامانه جامع تجارت» اعلام می‌کنند. ابهام اصلی این است که آنها تمایلی به اعلام موجودی سرمایه خود ندارند، چون ممکن است قانون مالیات بر عایدی سرمایه دامن آنها را هم بگیرد و دیگر نتوانند مالیاتی در حد کارمندان با حقوق پایین پرداخت کنند و یا معاف از مالیات شوند. ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت قدم آغازین اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه است که طبیعتا دارندگان سرمایه تمایلی به ثبت اطلاعات در این سامانه ندارند.

صدور صورتحساب الکترونیکی نیز یکی دیگر از دلایل آنها برای تعطیلی بازار است

یکی از فعالان بازار می‌گوید:«با شرایط جدید خیلی از افراد نخواهند توانست حتی 2 گرم طلا خریداری کنند.» نمی‌دانم باور کنم که آنها نگران خرید 2 گرم طلا توسط مردم هستند یا نگران پراداخت مالیات.

عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: صدور صورتحساب الکترونیکی نیز یکی دیگر از دلایل آنها برای تعطیلی بازار است. ارائه صورتحساب الکترونیکی موجب شفافیت در فروش کالا شده و درآمد و هزینه آنها را به طور دقیق نشان خواهد داد. بدیهی به نظر می‌رسد که هرگونه شفافیت در دخل و خرج این صنف، آنها از گروه پرداخت‌کنندگان ماهانه 800 هزار تومان مالیات خارج خواهد کرد. پس تا جایی که ممکن است باید از اجرای آن سرباز زد. لازم باشد فعلا اجرای آن را به دلیل عدم آشنایی با سامانه به تأخیر انداخت تا ببینیم بعدها چه می‌شود (کاری که قبلا انجام شده و فرصت سه ماهه به پایان رسیده است.)

مقاومت طلا فروشان در برابر کاهش قیمت‌

محمد حسن زاده  بیان کرد: در فروردین ماه امسال به دلایل سیاسی و همچنین تحولات منطقه‌ای قیمت دلار و قیمت طلا روند صعودی به خود گرفت و در اواخر این ماه به اوج خود رسید. پس از ثبات نسبی شرایط منطقه‌ای ترمز بازار دلار و طلا کشیده شد و قیمت‌ها به اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه نزدیکتر شدند. به نظر می‌رسد طلا فروشان تمایلی به فروش در این قیمت‌ها ندارند و در واقع قیمت‌ مرجع را همان قیمت‌های اوج فروردین ماه در نظر می‌گیرند. این رفتار نوعی مقاومت در برابر کاهش قیمت‌ها محسوب می‌شود.

مالیات طلافروشان به طور میانگین 9 میلیون و 600 هزار تومان در سال است

سخنگوی سازمان امور مالیاتی می‌گوید: مالیات طلافروشان در یک سال گذشته آنچه که ابراز کردند، به طور میانگین 9 میلیون و 600 هزار تومان بوده است. یعنی ماهانه فقط 800 هزار تومان! اشتباه تایپی نیست، واقعا به طور متوسط هر واحد صنفی ماهانه فقط 800 هزار تومان مالیات پرداخت کرده است. با حقوق کارمندی و مالیات کارمندی مقایسه کنید. نگاهی به فیش حقوقی خود بیاندازد و ببینید چقدر از یک طلا فروش ثروتمندتر هستید! البته فقط در پرداخت مالیات.

به گزارش خبرگزاری تسنیم عدالت مالیاتی یکی از اصول اساسی چارچوب مالیات‌ستانی در تمامی کشورهای جهان محسوب می‌شود و لازم است دولت و سازمان امور مالیاتی کشور اجرای این اصل در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • ۴۶ کاروان از کردستان به عتبات عالیات اعزام شد
  • ۱۱۴۵ زائر حج تمتع از کردستان به سرزمین وحی مشرف می‌شوند
  • شکسته شدن سد عدم اعزام زائران عمره به همت دولت سیزدهم
  • آغاز پروازهای حج تمتع از ۲۴ اردیبهشت‌ماه
  • آخرین اقدام برای افزایش سهمیه حج و سود سپرده‌های حج و عمره
  • دریافت ویزای بیش از ۷۴ هزار زائر حج
  • بانک‌ها تا پایان اردیبهشت نسبت به پرداخت تسهیلات مسکن اقدام کنند
  • جزئیات اعزام زائران خراسان رضوی به عمره مفرده و حج تمتع ۱۴۰۳
  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • احتمال ثبت‌نام عمره در ماه‌های آینده